Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Borne, Hertme & Zenderen

BorneKlopt

BorneKlopt richt zich op het vermarkten van Borne binnen Nederland. In 2015 werd Stichting Beleef Boeiend Borne opgericht. De BBO, de gemeente, het VVV en het Kulturhus werken sinds die tijd samen aan de verbetering van toeristische promotie van Borne en stimuleren de samenwerking tussen Bornse ondernemers en het VVV. De basis van de stichting is gevormd door een adviesgroep waarin toeristisch, recreatieve ondernemers uit Borne, Hertme en Zenderen deelnemen. De stichting treedt sinds maart 2020 naar buiten onder de naam van 'BorneKlopt'. De nieuwe visuele identiteit die past bij onze visie: Borne, het kloppende hart van Twente. Samen met alle toeristische ondernemers willen we je graag laten zien hoe mooi Borne is en is het nu aan jou de tijd om de verborgen parel van Twente te ontdekken!

Ben je een toeristische ondernemer in de omgeving van Borne en zou je graag aansluiten bij de klankbordgroep? Stuur dan een e-mail naar info@visitborne.nl

Twente Marketing

Twente Marketing is de marketingorganisatie van Twente. Zij investeert, als organisatie zonder winstoogmerk, middels regiomarketing in de aantrekkelijkheid van Twente om te zorgen voor een duurzame impuls van de regionale economie. Twente Marketing en BorneKlopt werken nauw samen. Voor meer informatie over het mooie Twente en alle bijbehorende dorpen, klik hier!

Contactgegevens

Contactpersonen:

Corine Hofstra | Toerisme Manager Borne | 06-27453927

Tip je vrienden

facebook twitter