Vanaf 2021 is het voor ondernemers in Borne mogelijk om een partnerovereenkomst aan te gaan met Visit Borne. Wij verzorgen de vermarkting van Borne, Hertme en Zenderen in de breedste zin van het woord. Daarbij brengen we graag onze lokale ondernemers, onze natuur, onze cultuur, ons erfgoed en highlights onder de aandacht. Partner worden in 2024 houdt het volgende in:

  • Je ontvangt 5 foto's gemaakt door MadeByMerlin in de stijl die past bij Visit Borne. De foto's zullen door ons worden gebruikt, maar ook jijzelf kan de foto's gebruiken voor je sociale mediakanalen & website.
  • Je gaat een partnerschap aan met Visit Borne, waarbij wij ervoor zorgen dat het online visitekaartje van gemeente Borne klopt als een huis en we dynamisch verder bouwen aan het merk Borne. Samen met jouw input maken we er een groot succes van!
  • Facturatie geschied achteraf. In derde kwartaal van 2024 ontvang je een factuur van €100,00 exclusief BTW. Dit is inclusief de 5 foto's (als je als nieuw lid wordt ingeschreven) en het beheer en onderhoud van onze kanalen en ontwikkeling nieuwe campagnes tot en met 31 december 2024.
  • Na het eerste jaar partnerschap zal de bijdrage als partner €100,00 per jaar zijn. Wij zorgen dan o.a. voor beheer en onderhoud van de diverse kanalen, het up to date houden van de informatie, het ontwikkelen en uitrollen van marketingcampagnes en een sterke online profilering van ons merk Borne.
  • Check hier de algemene voorwaarden.
Ik ga een partnerovereenkomst aan met Visit Borne

Ik ga een partnerovereenkomst aan met Visit Borne

  • (indien anders dan vestigingsadres)

Tip je vrienden

facebook twitter