Percussion Live

Yes, het is tijd voor het vierde showconcert van Percussion Live! Percussion Live is ontstaan vanuit de malletband van St. Gregorius uit Hertme en staat op 26 & 27 november met vele anderen in Schouwburg Hengelo.

In navolging van een prachtig concert in 2018 is de melodische-slagwerkgroep op weg naar het vierde showconcert Percussion Live! De eerste twee Percussion Live shows vonden plaats in 2015 en 2016 alwaar dit orkest voor 500 bezoekers per avond musiceerde. In 2018 trokken er maar liefst 1200 muziekliefhebbers naar het openluchttheater in Hertme.

Percussion Live is een uniek showconcert waarbij de melodie wordt gevormd door, marimba’s, xylofoons,vibrafoons, marching bells en diverse slagwerkinstrumenten, synthesizer, gitaren. In deze setting kunnen zij licht klassieke muziek, pop, rock en een waar feestgenre op de planken brengen. Het orkest wordt zowel vocaal als instrumentaal bijgestaan door een blazerssectie, zangduo Double6, MT-Yidaki, Marieke Huttinga en een groot koor (bestaande uit Del Core, Cantiamo Albergen, Koor mix Zenderen, Themakoor Courage en koor Contrast uit Hertme). Percussion Live staat ook in 2022 garant voor een ware exclusieve muziekbeleving!

Een ticket kost 15 euro en is te koop via hun eigen website.

Meer informatie

Percussion Live is ontstaan uit de malletband van St. Gregorius Hertme. Vele jaren heeft de band zich voornamelijk gericht op deelname aan muziekwedstrijden en het geven van slagwerk concerten.

Of bekijk de website www.percussionlive.nl/percussion-live-2022/

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Schouwburg Hengelo

Adres
Beursstraat 44, 7551HV Hengelo

Tip je vrienden

facebook twitter