Tribute Festival Hertme

Op 8 juli 2023 wordt het Openlucht Theater Hertme omgetoverd tot een waar festivalterrein voor de eerste editie van het Tribute Festival Hertme! Drie verschillende tribute bands van legendarische acts nemen deze middag én avond het publiek mee terug naar de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw.

Ervaar de hits van Queen, Bruce Springsteen en Fleetwood Mac in festivalsferen tijdens het Tribute Festival in Hertme! Ben jij er bij tijdens deze eerste editie van het Tribute Festival Hertme?

Het programma

  • 15.00 uur Poort open     
  • 16.30-18.00 uur Fleetwood Mac door The Cosmic Carnival, Fleetwood Mac The Incredible Story
  • 19.00 - 20.30 uur Bruce Springsteen door The Bruce Band
  • 21.30 - 23.00 uur Queen door Queenmania

LINE UP 2023

Fleetwood Mac: The Incredible Story door The Cosmic Carnival

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues, overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan.

En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies maar uiteraard ook Oh Well en Rhiannon.

Bruce Springsteen door The Bruceband

The Bruceband bestaat al ruim 16 jaar en is inmiddels een begrip bij de Sprinsteen kenners in binnen- en buitenland. De band heeft een show vol met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen. Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af.

Queen door Queenmania

Een spectaculair eerbetoon aan Queen en Freddie Mercury. Een geweldige show, ingeleid door de verhalende stem van Enrico Ruggeri, die de buitengewone carrière van een van de grootste groepen in de muziekgeschiedenis schetst. Verrijkt met kostuums, decors en videoprojecties om als echte kenner de grootste hits te beluisteren en mee te zingen. Een concert om de legende van Freddie Mercury nieuw leven in te blazen.

Tickets & meer informatie

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar de site van Openluchttheater Hertme en lees nog meer over dit gave festival. Je kan daar ook meteen je tickets bestellen voor €32,50 per stuk. Vanaf 8 personen krijg je groepskorting, dan kost een kaartje € 30,- per stuk!

Of bekijk de website openluchttheaterhertme.nl/evenementen/tribute-festival-hertme

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 32,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Hertme

Adres
Hertmerweg 31, 7626LV Hertme
Telefoon
074-2670097
E-mail
Website
openluchttheaterhertme.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter