Jubileumconcert Radujsja

Zondagmiddag 27 oktober viert het Overijssels Russisch Vrouwenkoor Radujsja haar 10 jarig bestaan met een jubileumconcert in de St.Stephanus te Borne.

Het concert begint om 15.00 uur. Radujsja voert u mee op de wonderschone klanken van oud-orthodoxe liederen uit de Russische liturgie, verstild en vol overgave aan de mystiek van het geloof. Daarnaast zingt zij liederen gebaseerd op de oud Russische volksmuziek, emotioneel en meeslepend.

Gastkoor is het Overijssels Byzantijns Mannenkoor en ook hun stemmen zullen prachtig klinken in deze indrukwekkende kerk. De dames van Radujsja sluiten het concert af met een adembenemend en aanzwellende hymne aan Maria dat speciaal voor dit jubileumconcert is ingestudeerd met medewerking van een aantal heren van het OBMK.

Zondagmiddag 27 oktober in de St.Stephanuskerk in Borne, Stationsstraat 2. Aanvang: 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur.

Kaarten in de voorverkoop bij het VVV te Borne, boekhandel “bij de Aa” te Almelo, de leden van beide koren of te reserveren via de website € 7,50 en bij aanvang van het concert € 10,00.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: www.radujsja.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Voorverkoop

Locatie

Roomskatholieke kerk Parochie St. Stephanus.

Adres
Grotestraat 207, 7622GH Borne
Telefoon
074-2661310
E-mail
Website
www.stephanusborne.nl

Tip je vrienden

facebook twitter