Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Trots presenteren wij de Bornse Dorpsdaalder! Het leukste (tijdelijke) betaalmiddel van Borne. Ondersteun de lokale ondernemers en lever de dorpsdaalder ter waarde van €2,50 in bij deelnemende winkeliers & horeca.

Het jaar 2020 is voorbij. Een jaar dat zeker de geschiedenisboeken zal halen. Toch waren er positieve dingen: steeds meer mensen zijn onder het mom 'Wees loyaal, koop lokaal' de lokale ondernemers gaan ondersteunen. Zo hadden de speciaalzaken het dit jaar steeds drukker, zagen we de vraag naar streekproducten toenemen en besloot iedereen steeds meer thuis 'uiteten' te gaan en af te halen bij onze horeca!

Gaaf om te zien hoe vindingrijk onze lokale ondernemers zijn! Onder het motto 'Wees loyaal, steun de ondernemers royaal' kwamen we eind vorig jaar daarom met iets leuks: De Dorpsdaalder. De Dorpsdaalder vertegenwoordigt een waarde van €2,50 en kan ingeleverd worden bij deelnemende winkeliers én horecabedrijven. Je kunt ze herkennen aan de daalderstickers op hun winkelruit. Check hier alle deelnemers!

NB: Wegens groot succes zijn alle geschenkverpakkingen zijn uitverkocht!

Voorwaarden

  • De munten zijn in te leveren tot en met 1 juni. Daarna vervalt de waarde en jouw recht om de munten in te leveren. Op de munten staat 31 maart vermeld, maar door de verlenging van de lockdown hebben we besloten dat de munten een maand langer in te leveren zijn.
  • De munten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De munten zijn alleen maar in te leveren bij deelnemende winkeliers & horecabedrijven in Borne, Hertme en Zenderen.
  • Munten kunnen ingeleverd worden vanaf 1 december.
  • BBO en deelnemende dorpsdaalderpunten zijn niet verantwoordelijk voor te laat ingediende munten.

Inhoud kerstgeschenk
Inhoud kerstgeschenk

Tip je vrienden

facebook twitter