Bed & Breakfast Oud Borne

Sinds 1 augustus 2020 zijn we in Borne een nieuwe Bed & Breakfast rijker! In een monumentaal pand, in het mooie historische Oud Borne, is het heerlijk overnachten. Louis en Erna heten je van harte welkom in hun prachtige B&B Oud Borne.

Met 20 stappen ben je in het centrum, vanuit je slaapkamerraam zie je de Oude Kerk en 's avonds heb je binnen een kilometer van de B&B keuze uit wel 8 kwalitatieve restaurants: de ideale plek om bij te komen van de wandeling over het Marskramerpad, of bijvoorbeeld als uitvalsbasis om gemeente Borne & Twente verder te ontdekken.

Faciliteiten

De B&B, gerund door de gastvrije tukkers Louis & Erna, beschikt over 2 slaapkamers met televisie op de eerste verdieping. Te bereiken via een trap die al meteen zorgt voor een wow-gevoel! Bij boeking van kamer Tinselboer heb je de beschikking over een centrale badkamer. Kamer Velthof is alleen in combinatie met kamer Tinselboer te boeken waarbij je samen gebruik maakt van de centrale badkamer. De B&B beschikt over een eigen ingang, een centrale hal met toilet en een ruime overloop.

Het goede Twentse ontbijt met verse broodjes van de plaatselijke bakker, wordt geserveerd op de begane grond in een separate ontbijtkamer met uitzicht op de Marktstraat en Oude Kerkstraat. De B&B is voor jouw privacy gescheiden van de rest van de woning. Indien gewenst kan je ook van de rust genieten in de tuin met vijver. Daarnaast is het mogelijkheid om de (elektrische) fietsen te stallen en op te laden in de garage. Tot slot beschikt B&B Oud Borne over gratis wifi en 2 vrije parkeerplaatsen naast de woning. Op loopstand vindt je het Kulturhus en het gezellige dorpscentrum met winkels en goede horecavoorzieningen.

Stukje historie

De B&B is gevestigd op een bijzondere plek in Oud Borne. De oude garage Tinselboer is door Erna & Louis in 2003 duurzaam verbouwd en zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat terug gebracht. De stenen van de oude molen van Velthof zijn hergebruikt voor het optrekken van de buitenmuren. Ze zijn trots op Borne en hun mooie historische B&B. Dat met bezoekers mogen delen geeft ze onwijs veel energie! Hun enthousiaste en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat gasten graag terugkomen.

Tips van Erna & Louis

Ga lekker lunchen bij lunchroom De Ster (tegenover hun B&B) en een ijsje van Ijssalon de Harmonie mag ook niet ontbreken! Daarnaast is in de B&B veel toeristische informatie aanwezig en kan men gebruik maken van leuke fiets- en wandelroutes om Borne: sowieso leuk om de omgeving van Borne nog verder te ontdekken.

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter