Borns Onderonsje

Doe je oordopjes in en wandelschoenen aan en ontdek op eenvoudige & snelle wijze Borne op z'n mooist. Scan de QR-code en luister naar boeiende verhalen over de geschiedenis van Borne!

Sinds oktober 2023 kan je in Borne met het 'Borns Onderonsje' wandelen. Het doel is om bezoeker & inwoner op eenvoudige en snelle wijze kennis te laten maken met de interessante verhalen. Als eerste is er gestart met veel locaties in beschermd dorpsgezicht Oud Borne! Op verschillende routebewegwijzeringspalen van Routenetwerk Twente (te herkennen aan de palen met de kleine bordjes met gekleurde pijlen) is de QR code te scannen. Mocht je dat niet kunenn vinden is dat geen probleem, als je op deze link klikt kom je ook op de podwalk uit. Hoe het precies werkt? Dat leggen we allemaal uit in het artikel 'Borns Onderonsje de Podwalk!'.

Wat heb je nodig?

  • Een telefoon met internet
  • Fijne wandelschoenen
  • Oordopjes of koptelefoon

Scan de code, ontdek op de kaart bij welke locatie jij het meest dichtbij bent en loop daar naar toe. Beluister het fragment terwijl je voor het pand/monument staat en klik vervolgens op 'volgende punt' en eventueel kun je kiezen voor 'navigeer naar volgende punt' als je niet precies weet hoe je moet lopen.

Of bekijk de website www.visitborne.nl/q/20/

contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Erfgoed

Tip je vrienden

facebook twitter