Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

CCR - 50 jaar na Woodstock show

In 2019 is het 50 jaar geleden dat John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival een optreden gaven op het legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum brengt Europa’s nummer één CCR tribute “The Fortunate Sons” deze show nu opnieuw integraal naar de bühne. Een optreden waar 50 jaar later nog steeds over wordt gepraat! Het waren de hoogtijdagen van CCR, waarin de band met haar eigenzinnige mix van pakkende hits en uitgesponnen improvisaties haar unieke klasse etaleerde.

Dat de muziek van Fogerty en de zijnen nog steeds springlevend is wordt wel bewezen door hun talloze noteringen in de Top 2000. The Fortunate Sons vertolken al meer dan 10 jaar op overtuigende wijze de muziek van Creedence. Hun interpretatie van de pakkende songs oogst steevast veel lof en waardering. Wanneer het intro van ‘Born On The Bayou’ wordt ingezet en de ritmesectie invalt, voel je een golf van opwinding door de zaal gaan. En wanneer zanger Toon Eppink de eerste woorden in de microfoon brult dan zie je de hoofden goedkeurend meedeinzen op het ritme van de muziek.

Speciaal voor deze “50 Jaar na Woodstock” clubtour heeft de band een vierde man ingelijfd om de authentieke CCR-sound nog dichter te benaderen. Naast de integrale uitvoering van de Woodstock set zal de show aangevuld worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. De lange rij hits zorgt voor een feest der herkenning, met hier en daar plek voor een juweeltje van een albumtrack of b-kantje voor de echte die-hard fans en fijnproevers. Een weergalose ode aan Creedence Clearwater Revival!

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Aan de deur
  • € 12,00 Voorverkoop

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter