Erica Bloemen & Interieur

Erica Bloemen & Interieur: al meer dan 80 jaar een begrip in Borne! Naast kleurrijke dagverse boeketten kan je hier ook terecht voor planten, potten vazen en sfeervolle woonaccesoires. Wees van harte welkom aan de Grotestraat!

Al sinds 1936 (!) zit Erica in Borne en vanaf 1985 is Erica in handen van de familie van Buuren. Bij deze sfeervolle winkel kan je terecht voor dagverse kleurrijke bloemen, planten, potten, vazen en allerlei woonaccessoires van verschillende merken. Met merken zoals Zuss, Brynxz, By-Boo en Light & Living bieden ze een groot assortiment en zorgen ze ervoor dat je jouw huis sfeervol kan inrichten!

Naast het samenstellen van kleurrijke dagverse boeketten, zijn ze ook gespecialiseerd in rouwwerk waarbij ze graag de wensen van de klant tegemoet komen. Laatst genoemde staan ze trouwens sowieso bekend om: het enthousiaste en klantvriendelijk team denkt graag mee en probeert er alles aan te doen om elke klant tegemoet te komen!

Het team, bestaande uit eigenaar Marco (verzorgt de inkoop van bloemen, administratie en bezorging), meesterbinder Jan, bloembinders Maureen, Nancy, Anouk & Janneke en Chantal (verantwoordelijk voor de styling van de winkel, webwinkel en inkoop van accessoires) zijn enthousiast, klantgericht en welbekend bij mensen uit Borne en omstreken. Sommige van hen staan al jaren in de zaak! Één van de leuke dingen van hun werk? 'Elk seizoen brengt z'n eigen bloemen en sfeer mee en daarop inspelen met de mooiste bloemen & producten is gaaf om te doen!'

Stukje geschiedenis

De vader van Marco, Hans van Buuren, had vroeger een bloemengroothandel. Hij voorzag de bloemisten van verse bloemen die hij op de veiling in Aalsmeer inkocht. In 1985 heeft hij Bloemsierkunst Erica overgenomen. Marco is na het behalen van zijn diploma bij in de zaak gegaan en na het overlijden van zijn vader heeft hij de zaak voortgezet als Erica Bloemen & Interieur. Erica is een begrip in Borne! Sinds 1936 heeft het altijd op dezelfde plek gezeten. Helaas zijn ze nu tijdelijk verhuisd. Dit door de alles verwoestende brand die ze eind 2020 heeft getroffen. Op dit moment zijn ze gevestigd in het voormalig pand van Bakkerij Koehorst aan de Grotestraat. Het is klein, maar ze maken er het beste van. Ondertussen zijn ze zijn druk bezig met hun nieuwe plannen, want ze willen heel graag weer terug naar hun oude stek.

Wij zijn trots op ons bedrijf en ons team. De fatale brand eind 2020 was een groot dieptepunt, maar als we kijken hoe snel en mooi we terug zijn gekomen op onze tijdelijke locatie dan zien we dat wel als een succes. Veerkracht en positiviteit. We kijken uit naar onze nieuwe winkel!

En anders wij wel!

Of bekijk de website www.ericaborne.nl/

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter