Pien & Mats

In een prachtig pand aan de Grotestraat vindt je Pien & Mats. In deze eigentijdse winkel van Cyrille kan je terecht voor de nieuwste baby/kinderkleding van bekende merken vanaf maat 50 t/m 188.

Pien & Mats, vernoemd naar de kinderen van de eerste eigenaren, siert de winkelstraat van Borne al sinds 2001. In 2019 zijn ze verhuisd naar het prachtige pand van Cyrille zelf. In 2020 heeft zij de winkel overgenomen en staat ze samen met een gezellig team voor iedereen klaar! Samen zorgen ze ervoor dat elke klant tevreden naar huis gaat.

In een groeigemeente als Borne, waar heel veel kinderen geboren worden en opgroeien, is een winkel als deze natuurlijk onmisbaar. Iedereen weet het: soms knipper je twee keer met je ogen en zijn ze alweer uit hun kleding gegroeid! Ook mensen buiten Borne weten de winkel goed te vinden. Populaire merken zoals In Gold we Trust, Your Wishes, Like Flo, Nik & Nik, Retour én nog veel meer, werken als een magneet en maken deze winkel eigentijds, hip en ideaal voor stoere jongens & hippe meiden.

En het mooiste tijdens de verkoop van kinderkleding? Kinderen zijn natuurlijk goudeerlijk. Cyrille en haar team zien in een split second of een kind de kleding mooi of lelijk vind! Hun uitdaging is daarom ook dat ouders én kinderen een leuke, gezellige middag in de winkel hebben gehad, maar ook naar huis gaan met een buit waarin jouw kind staat te stralen!

De items van Pien & Mats zijn inmiddels ook te koop via hun webshop, dus mocht je niet helemaal naar Borne kunnen komen, komt al het moois uit Borne jouw kant op! Wees van harte welkom in deze mooie, vrolijke zaak.

Of bekijk de website www.pienenmats.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter