Keurslager Rensink

Al sinds 1918 kan je bij Keurslager Rensink terecht voor een lekker stukje vlees, een dosis passie én kwaliteit. Een keurslager in hartje centrum Borne!

Keurslager Rensink is al 105 jaar een begrip in Borne! Saskia en Albin verkopen hier kwalitiatief hoogwaardige vleesproducten zoals luxe rund, varkens, kip, kalf en lamsvlees. Daarnaast staan ze bekend om hun verse ambachtelijke maaltijden, vleeswaren uit eigen keuken, patés en broodjes!

Samen met hun team harde werkers blinken ze uit in service, in kwaliteit van lekkere eerlijke vleesproducten én je merkt aan alles dat ze onwijs veel passie hebben voor vlees met een verhaal. Ze hechten waarde aan dierwelzijn, aan ambachtelijke producten uit eigen keuken, dry aged vlees van Nederlandse bodem, maar ook aan maaltijden met zo min mogelijk toevoegingen.

Stukje geschiedenis

Rensink is de smaakmaker van Borne sinds 1918 en vanaf 2018 is het stokje overgedragen door Saskia & Albin. Rensink is dit jaar alweer 40 jaar aangesloten bij de Keurslager. Saskia mag zich Branche Erkende Meesterverkoopster noemen en is al meer dan 30 jaar werkzaam in het bedrijf! Daarnaast zit ze in diverse vakwerkgroepen zoals de Ladies Butcher Club & de Keurwerkgroep. Albin heeft daarbijkomend al meer dan 30 jaar ervaring in het slachten en sorteren van luxe rund & kalfsvlees. Met zoveel vakkennis, vallen ze daarom ook meer dan eens in de prijzen tijdens Nationale én Internationale vakwedstrijden. Door cursussen en bijscholing blijven ze up-to-date. De passie voor het vak geven ze ook graag door, want als officieel erkend leerbedrijf leiden ze mensen op om op de arbeidsmarkt te komen.

"Wij doen wat wij doen omdat wij een prachtig, veelzijdig en creatief vak hebben en eigenlijk 2 vak idioten zijn. Als je focus ligt op de dingen die je leuk vindt, dan werk je met plezier!"

Of bekijk de website rensink.keurslager.nl/

Openingstijden

maandag 10:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 12:30
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter