Lunchen en High Tea

Weet je, in Borne zijn we gek op eten. Tijdens de middagpauze is er meer dan genoeg keus aan leuke lunchrooms, bakkers en restaurants! Ook een keer lekker: neem de tijd voor een hightea. Bij sommige locaties kan je alleen broodjes afhalen, maar met lekker weer zijn er genoeg bankjes te vinden om het even op te eten. Of eet het op terwijl je door Borne struint!

Lunchen en High Tea

Ben je op zoek naar een gezellige plek om te lunchen of te genieten van een heerlijke high tea in Borne, Hertme of Zenderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Borne heeft een breed scala aan gezellige lunchrooms en restaurants die alles bieden van klassieke broodjes en soepen tot uitgebreide high tea's met zoete en hartige lekkernijen. We hebben een aantal lunchtips voor je op een rij gezet, ontdek ze bij Lunchen in Borne tips.

Ruik de geur van heerlijk versgebakken broodjes en een goede kop koffie bij de daghoreca. Voor een uitgebreide high tea moet je bij restaurant De Ster zijn of Theehuis de Karmeliet. Hier word je verwend met een assortiment van zoete en hartige hapjes, zoals scones, sandwiches, macarons en taartjes. De high tea is ook inclusief onbeperkt thee en koffie, waardoor je hier gerust een middagje kunt vertoeven!

Kies bij de lunch voor biologische en lokale ingrediënten, lekker verse salades, of bijvoorbeeld warme panini's of tosti's! Neem het broodje mee in de hand en struin door Borne, fiets een stukje en neem een picknickleed mee en plof ergens neer in ons buitengebied of neem even uitgebreid de tijd en ga zitten op het terras.

Kortom, er is genoeg keuze in Borne als het gaat om lunchen en high tea. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide high tea met vriendinnen of een gezonde lunch tijdens je werkweek, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Ga lekker lunchen of geniet van een heerlijke high tea in Borne, Hertme en Zenderen!