Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Wij hebben een compleet assortiment herenmode. Dit assortiment bestaat uit overhemden, T-shirts & Polo’s, colberts, jeans en broeken, jassen, Casual vesten en Casual truien. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of chic bij ons bent u aan het juiste adres.

Sinds 2010 hebben wij naast onze fysieke winkels ook een internetshop waarop u het grootste deel van onze collectie ook online kunt kopen. Dit alles met dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Bij HetBroekenhuis.nl kun je online je nieuwste garderobe aanschaffen; sportief, casual, net of chic. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop! U kunt gratis retourneren of ervoor kiezen om je bestelling op te halen/reserveren in een van onze 18 vestigingen. Maak nu gebruik van de voordelen van internet en de professionele hulp bij ons in de winkels.

Of bekijk de website www.hetbroekenhuis.nl

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter