Preloved en Slowfashion in Borne

Flink Schoenreparatie

Sinds 1934 staat Flink schoenmakerij en sleutelservice al voor je klaar in Borne. Meester schoenhersteller Harold Slaghuis begon op zijn vijftiende en nam de zaak over van zijn schoonvader.

Al 88 jaar (!) zit Schoenmakerij Flink aan de Nieuwe Kerkstraat in Borne. Sinds 1999 is het in handen van Harold Slaghuis. Naast schoenreperatie en sleutelservice, is hij ook gespecialiseerd in sneaker cleaning/restauratie. Een unicum, want zover Harold het weet doen nog maar 2 andere bedrijven dat: maar dan wel helemaal in het westen! Veel bijna afgetrapte, lelijke en vieze sneakers weet hij weer tot bijna nieuw te maken. Leuke tip van ons tussendoor: volg ze op Facebook & Instagram waarop de before & after foto's mooie resultaten laten zien!

Generatie op generatie

Samen met zijn vrouw vormen ze een sterk team en helpen ze al jarenlang alle inwoners en bezoekers van Borne. Schoenmakerij Flink in Borne levert generatie op generatie persoonlijke service en ambachtelijke kwaliteit, en dat is waarom klanten terug blijven komen. Ze repareren jouw (wandel) schoenen en tassen vakkundig en gebruiken daarvoor graag orignele materialen. Wat het probleem ook is, ze weten altijd wel een oplossing te vinden! Als de klant vervolgens met de oplossing én tevreden de deur verlaat, maakt dat Harold en z'n vrouw weer vrolijk. Win-win situatie dus!

Key to succes

Dupliceren van sleutels in alle soorten of maten: iedereen in Borne is wel eens bij ze langsgeweest. Ze hebben veel sleutels op voorraad, maar mocht het toevallig gaan om een speciaal model dan bestellen ze hem voor je. Sinds 2022 biedt Harold, in samenwerking met compagnon Arnoud, een nieuwe service aan. Ze zijn in te schakelen als buitendienst voor het installeren van veiligheidssloten en het oplossen van problemen m.b.t. sloten. Ook zijn ze voor spoedjes in te huren, voor wanneer je je per ongeluk hebt buitengesloten of snel nieuwe sloten nodig hebt i.v.m. inbraak!

Of bekijk de website schoenmakerijborne.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:30 - 12:30
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter