Cecil

Super leuke dames mode zaak in het centrum van Borne! Ontdekken? Kom gezellig langs Nijstad 2 in Borne!

Wij maken van elk artikel uw persoonlijke favoriet, want CECIL is net als onze klanten: authentiek, nieuwsgierig, eerlijk en altijd in de lijn van de tijd. Dat bewijzen we twaalf keer per jaar. Onze uitstekende snelheid stelt ons in staat om de nieuwste highlights op de markt op een nieuwe manier te interpreteren voor onze klanten. En we zijn elke maand trots op het resultaat: moderne collecties, de kwaliteiten waar je van houdt en natuurlijk de uitstekende pasvorm van CECIL.

Onze liefde voor mode en onze ambitie om onze klanten gelukkig te maken, komt ook tot uiting in ons dagelijkse werk. Sinds 1989 werken we als team aan de continue ontwikkeling van onze collecties. Elke maand laten we onze voetafdruk achter op meer dan 3.800 verkooppunten. En dat doen we altijd met veel aandacht voor detail. Onze casual, sportieve looks zijn modern maar niet ‘trendy’, en ze zijn bestand tegen de zwaarste werkdag, dag in dag uit. Kortom, echte "alledaagse kleding"!

We willen ervoor zorgen dat onze klanten ook persoonlijk de unieke signatuur van de CECIL-collecties in de winkels ervaren. We hebben een nieuw winkelconcept gecreëerd voor een ongecompliceerde, open sfeer waarin onze hoogtepunten centraal staan ​​in verschillende thema- en productomgevingen.

Ga voor meer informatie over de unieke CECIL-look naar de Facebook-pagina's van onze partnerwinkels en de CECIL Online Shop.

Of bekijk de website www.cecil.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

 

Nijstad 2-2
7622 LA Borne

0743033604

voorzieningen

Winkelen
  • Webwinkel
  • Winkelen

Tip je vrienden

facebook twitter