Pannekoekhuis Borne

Al sinds 1976 in Borne te vinden: 't Pannekoekhuis! En dat is al zo'n lange tijd dat ze inmiddels de oudste horecazaak van Borne zijn, maar daarnaast waren ze ook het eerste pannekoekhuis in Twente. 't Pannekoekhuis in Borne is inmiddels dus een begrip in wijde omgeving!

Of je er nou een flinke fiets- of wandeltocht op hebt zitten, of omdat je jezelf een verwenmomentje gunt: even neerstrijken bij 't Pannenkoekhuis is altijd een goed idee. Kom binnen bij Yvonne en haar enthousiaste & gastvrije team en neem de tijd voor een overheerlijke pannenkoek of iets anders lekkers!

Voor kinderen, families, ouderen... voor iedereen!

Ze hebben al vele generaties de heerlijkste pannenkoeken mogen voorzetten! Met passie voor pannenkoeken, gezelligheid en gastvrijheid met een glimlach staan alle medewerkers vrijwel iedere dag paraat. Hun specialisatie? Heel veel verschillende soorten pannekoeken maken. Van zoet tot hartig, van een Apfelstrüdel pannenkoek tot een Curry Bombay pannenkoek, de keuze tussen pannekoeken is heel uitgebreid. Er is er dus altijd wel één die je lust! En naast het uitgebreide menu, is misschien ook wel het allerleukste van 't Pannekoekhuis: iedereen geniet er graag van. Een gezinsuitje, een diner met een grote vriendengroep, complete families (terwijl opa & oma lekker aan tafel zitten, kunnen de kinderen spelen in de leuke speelhoek!), iedereen voelt zich altijd welkom. Een plek voor iedereen dus!

Ben je trouwens ook gek op ijs? Ga dan eens langs in het centrum bij het zusje van 't Pannekoekhuis: 't Ijs- en Koffiehuuske!

Stukje geschiedenis

’t Pannekoekhuis is ontstaan uit een familiebedrijf, waarbij de broers en zus ieder een eigen vestiging opende in Apeldoorn (1974), in Borne (1976), en in Elst (1976). Samen delen ze meer dan 100 jaar ervaring pannenkoeken bakken en wisselen ze de lekkerste recepten met elkaar uit. En dat proef je!

Of bekijk de website www.pannenkoekhuis-borne.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 20:00
woensdag 12:00 - 20:00
donderdag 12:00 - 20:00
vrijdag 12:00 - 20:00
zaterdag 12:00 - 20:00
zondag 12:00 - 20:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Pannenkoek
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Kinderspeelhoek
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Oplaadpunt elektrische fiets
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter