Verhalen uit Borne

Column Hart van Borne - 1/11/21

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 165 x bekeken

Elke week mag ik een column schrijven voor Hart van Borne over iets wat er speelt op gebied van toerisme, marketing, gemeente Borne, vrijetijdssector of deel ik mijn gedachten en overpeinzingen: in zo'n 200 woorden praat ik je elke week even bij!

Het was weer een drukke week! Zelfs zo druk dat ik vergeten was dit column te typen, maar gelukkig heb ik nog 20 minuten voor de deadline. Kan ik jullie toch nog even bijpraten! Afgelopen week was het namelijk tijd voor de Ondernemersavond Vrijetijdssector. Alle ondernemers & stakeholders op gebied van de vrijetijdssector (detail, recreatie, horeca, toerisme en cultuur) kwamen bij elkaar in het Kulturhus.

De avond stond met name in het teken van samenwerking en dit is ook precies wat we hebben gedaan: samen hebben we verder gebouwd aan het merk Borne! In een interactieve paneldiscussie borrelde de creativiteit en kwamen er interessante ideeën naar boven. Thema’s als cultuurprofilering, koopzondagen, samenwerking en toekomstplannen werden niet overgeslagen. Samen hebben we gekeken naar wat er al goed gaat, maar ook waar nog verbeterpunten liggen.

Björn Kuipers aan het woord
Björn Kuipers aan het woord

Björn Kuipers sloot de interessante avond af met een onwijs inspirerende lezing en nam ons mee in de wereld van samenwerken, ondernemerschap en passie. Uiteraard eindigden we met een gezellige borrel met alle collega’s uit het vak! Vol positieve energie ging iedereen weer naar huis. En afgelopen Halloween Koopzondag? Precies wat we afgelopen dinsdag hadden besproken. Een koopzondag waar we in Borne zo goed in zijn: een fijne samenwerking tussen ondernemers, marketing, een goede organisatie en een geweldige opkomst als resultaat. Top stukje Borne promotie!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Ik mag wekelijks een column schrijven voor Hart van Borne!

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 02/05/2022

  Geschreven door Corine
 2. Leestips!

  Wat geef jij dit jaar met moederdag?

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Column Hart van Borne - 25/04/2022

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Nieuw: E-chopper verhuur in Zenderen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter