Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Rode Draad

Aftrap Borns Textiel Collectief

Geschreven door

Borns Textiel Collectief

Leestijd 1 minuten 44 x bekeken

Binnen de regio Twente is anderhalf jaar geleden het idee geboren om een langlopend Twents Textiel festival 2020-2021 op te zetten. Een project waarin de 14 Twentse gemeentes participeren. Iedere plaats heeft een textielverleden. Vaak met bijzondere historische plekken, verhalen en trendy initiatieven. Soms bekende, soms minder bekende markante oorden. Zo ook in Borne.

Straatnamen, beelden en monumentale panden herinneren ons dagelijks aan het textielverleden. Reden temeer om dit in de spotlights te plaatsen. Ook in Borne werd het initiatief voor een Twents textiel festival omarmd. Totdat in maart Covid 19 de zaak stillegd.

Nieuwsgierig wat Borneboeit nog meer schreef over de aftrap van Borns Textiel Collectief? Lees dan meer op Borneboeit.nl !

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Borns Textiel Collectief

Een grote groep enthousiaste organisaties & initiatieven die Borne op de kaart gaan zetten. Wij zijn dé textielgemeente van Twente!

Meer verhalen uit Borne

 1. De Rode Draad

  In gesprek met Daniëlla

  Geschreven door Borns Textiel Collectief
 2. Leestips!

  Valentijn Vieren

  Geschreven door Corine
 3. De Rode Draad

  Aftrap Textiel Festival Twente in Borne

  Geschreven door Borns Textiel Collectief
 4. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "In de winter eten we alle dagen moos."

  Geschreven door Andre

Tip je vrienden

facebook twitter