Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Rode Draad

Aftrap Borns Textiel Collectief

Geschreven door

Borns Textiel Collectief

Leestijd 1 minuten 90 x bekeken

Binnen de regio Twente is anderhalf jaar geleden het idee geboren om een langlopend Twents Textiel festival 2020-2021 op te zetten. Een project waarin de 14 Twentse gemeentes participeren. Iedere plaats heeft een textielverleden. Vaak met bijzondere historische plekken, verhalen en trendy initiatieven. Soms bekende, soms minder bekende markante oorden. Zo ook in Borne.

Straatnamen, beelden en monumentale panden herinneren ons dagelijks aan het textielverleden. Reden temeer om dit in de spotlights te plaatsen. Ook in Borne werd het initiatief voor een Twents textiel festival omarmd. Totdat in maart Covid 19 de zaak stillegd.

Nieuwsgierig wat Borneboeit nog meer schreef over de aftrap van Borns Textiel Collectief? Lees dan meer op Borneboeit.nl !

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Borns Textiel Collectief

Een grote groep enthousiaste organisaties & initiatieven die Borne op de kaart gaan zetten. Wij zijn dé textielgemeente van Twente!

Meer verhalen uit Borne

 1. Verhalen uit Borne

  Moederdagtips

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Een Rode Draad likeurtje!

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Koningsdag 2021!

  Geschreven door Corine
 4. De Rode Draad

  Yes, de eerste panelen hangen in het centrum van Borne!

  Geschreven door Borns Textiel Collectief

Tip je vrienden

facebook twitter