De Rode Draad

Borne Bloeit deze herfst!

Geschreven door

Borns Textiel Collectief

Leestijd 1 minuten 320 x bekeken

Op 26 februari is het community art project Borne Bloeit van start gegaan. Een initiatief van de kunstenaarsgroep het Koetshuis. Het is één van de activiteiten die, in het kader van het Textiel Festival Twente 2021, vallen binnen het project De Rode Draad.

'Community art is een kunstvorm die sociale cohesie, participatie en cultuurdeelname stimuleert'.

Gekoppeld aan het project De Rode Draad, komt de kunstenaarsgroep met een Community art project met in de hoofdrol: textiel! Samen werken aan een tuin vol wilde bloemen, bestaande of fantasie, die in het najaar worden geexposeerd!

Willemien Nijman, nauw betrokken met het initiatief van de Community Art, verteld er meer over aan onze communicatiepartners. Je zou Willemien kunnen kennen van de kleurrijke social sofa's: de mozaïeken zitbanken aan de Pellenhof, Cor Hilbrinkstraat en de Sortimentstuin in Zenderen).

Lees meer over het bloeiende community art project via:

Lijkt het je leuk? Meld je dan aan via de Facebookpagina van Borne Bloeit. Al meer dan 100 deelnemers zijn lid en actief bezig met het maken van bloemen! Je ziet foto's voorbij komen, maar je kan ook vragen stellen of tips ontvangen. Je bent van harte welkom, met nog meer leden wordt de bloeiende community steeds groter!

Deel dit artikel met vrienden

Borns Textiel Collectief

Een grote groep enthousiaste organisaties & initiatieven die Borne op de kaart gaan zetten. Wij zijn dé textielgemeente van Twente!

Meer verhalen uit Borne

 1. De Rode Draad

  De Rode Draad route is te wandelen

  Geschreven door Corine
 2. De Rode Draad

  Tentoonstelling KEURSLIJF - Lijfgoed, Lingerie en Luxe in Museum Bussemakerhuis

  Geschreven door Borns Textiel Collectief
 3. Twentse spaghettirellen van 1961 komen tot leven in reizende 'Spaghettiwestern'

 4. Doe-tips

  Gidsengroep weer van start

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter