Bruto Borns Geluk

Aflevering 6 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 337 x bekeken

Yes, het was eindelijk weer tijd voor de zesde aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast! In deze podcast gaan we in gesprek met liefhebbers van Borne. Of het nou toeristische ondernemers zijn, fans, vrijwilligers, evenementenorganisatoren of passievolle inwoners: samen gaan we in gesprek over wat hen gelukkig maakt in Borne, Hertme en/of Zenderen. Wat zijn hun favorieten? Op welke plek voelen zij zich het meest gelukkig? Want geluk... Dat moet je delen!

In deze gezellige zesde aflevering van Bruto Borns Geluk dé Podcast heb ik Britt Krake (juf in Enschede en voor de liefde naar Borne verhuisd), Stefano Juliano (eigenaar The Italian Barber) en Lisa Spikkert (goudsmid en winnares Startersprijs Midden Twente 2023) aan tafel! We hebben het over de vruchtbare grond in Borne, het starten als ondernemer en bedenken ineens een nieuw concept. Maar ook, wat gebeurt er als de liefde je naar Borne brengt? Het gaat over complete tevredenheid, het vakantiegevoel ervaren, thuiskomen én lekkere kopjes koffie. Een gezellig gesprek met enthousiaste Borne ambassadeurs! Dus pak een kopje koffie, ga zitten en luister naar de nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk!

Luister op Spotify

Luister op Soundcloud

Italian Barber
Italian Barber

Achtergrondinformatie

ROZ Groep reikt elk jaar een prijs uit aan dé Starter van Midden Twente. In 2023 waren er zo'n 65 aanmeldingen, maar uiteindelijk werden er 5 ondernemingen genomineerd. Twee van deze starters kwamen uit Borne! We hebben het over Stefano Juliano van The Italian Barber en Lisa Spikkert van Lisa Spikkert Goudsmid. Uiteindelijk ging Lisa er met de hoofdprijs en titel vandoor!

© Startersprijs Midden Twente
© Startersprijs Midden Twente

Geluk moet je delen

Onder het mom van "geluk moet je delen', gaan we daarom in gesprek met liefhebbers van Borne! Dat kunnen (toeristische) ondernemers zijn, culturele instellingen, passievolle inwoners, noabers die graag de handen uit de mouwen steken, politiek, maar ook bezoekers, échte Borne fans en bijvoorbeeld evenementenorganisatoren. Met onze gasten gaan we vervolgens in gesprek! Waar kom jij nou écht graag in Borne? Waar wordt je gelukkig van in Borne? Of wie of wat was betrokken bij een echt geluksmoment? En welke tip wil je graag delen met het Bornse publiek? In deze podcast komen we erachter!

Meer over Bruto Twents Geluk

Wil je meer weten over het Bruto Twents Geluk, het Netto Geluk en de cijfers van andere gemeentes kijk dan op de website van Twenteboard.

Meer afleveringen

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Tips voor de voorjaarsvakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Bruto Borns Geluk

  De favorieten van Sharon!

  Geschreven door Corine
 3. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand februari

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Een oproep van Ina van Bibliotheek Borne

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter