1. 0/11
  '

  Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand augustus

  Geschreven door

  Corine

  In de maand augustus is er weer van alles te doen in Borne! Doe mee met een zomerrondleiding van de gidsen Oud Borne, geniet van 5 dagen bruisend Borne tijdens de Melbuul'ndagen of doe bijvoorbeeld met je kinderen de etalagespeurtocht van het Kulturhus.

 2. 11/11

  11.

  Ilse de Lange - Metropool Open Air (UITVERKOCHT!)

  Op 31 augustus maakt het Openluchttheater Hertme zich weer op voor een Metropool Open Air Concert. Nadat eerder dit jaar Suzan & Freek en The Analogues al twee mooie concerten hebben weggegeven is het eind augustus de beurt aan Ilse de Lange!

 3. 10/11

  10.

  Lunchconcert Oude Kerk - 2 augustus

  Woon deze zomer één of meerdere van de gratis lunchconcerten in de Oude Kerk bij! Op 2 augustus wordt de reeks geopend door Francien Post (dwarsfluit) en Corien van den Berg (piano). Thema: ‘Op reis en de natuur in’. Werken van Schubert, Roussel, Mouquet en Debussy.

 4. 9/11

  9.

  Zomerrondleiding Oud Borne

  In juli en in augustus is het weer zover: je kan weer mee met de georganiseerde rondleidingen van Gidsen Oud Borne. Voor deze activiteiten hoef je je van te voren niet op te geven! Op woensdag & zondag staat er een gids voor je klaar om 14:00 bij de fontein van het Dorsetplein. Luister naar leuke anekdotes en interessante historische feitjes van Oud Borne! Kosten: 5 euro.

 5. 8/11

  8.

  Zin in een ijsje?

  Mmmmmmm, augustus staat bekend om z'n lekkere zomerse temperaturen! Vaak genoeg zal het daarom tijd zijn voor een lekker ijsje. Of je nou zin hebt in ambachtelijk schepijs, een grote sorbet, romig softijs of een slushpuppy: we hebben verschillede lekkere adresjes voor ijs voor je op een rij gezet!

 6. 7/11

  7.

  Lunchconcert Oude Kerk - 9 augustus

  Woon deze zomer één of meerdere van de gratis lunchconcerten in de Oude Kerk bij! Op 9 augustus is er een optreden van Ronald Moelker en Wolf Meyer (blokfluit).

 7. 6/11

  6.

  Etalage speurtocht

  Zet je speurneus op en ga samen op zoek naar de poëzie-posters! Je kunt ze vinden in 10 winkel-etalages in het centrum van Borne. Bij elke poster hoort een vraag. Vul de antwoorden in via het formulier op de website van Kulturhus!

 8. 5/11

  5.

  Lunchconcert Oude Kerk- 16 augustus

  Woon deze zomer één of meerdere van de gratis lunchconcerten in de Oude Kerk bij! Op 16 augustus luister je naar Trio C tot de Derde. Carel den Hartog (viool) Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) laten zich inspireren door Klezmer, Balkan en zigeunermuziek.

 9. 4/11

  4.

  Melbuul'ndagen

  Vijf dagen bruisend Borne! In het weekend van 23 augustus tot en met 27 augustus is het weer feest in Borne tijdens de Melbuul'ndagen. Kom proeven bij Borne Culinair en het Speciaalbierfestival & Wijnplein, neem je kinderen mee naar de jungle tijdens het kidsevent, ontdek de te gekke activiteiten bij teensevent of kom lekker neuzen bij de braderie. 's Avonds geniet je natuurlijk van live muziek op een vol Dorsetplein! Dat én nog veeeel meer!

 10. 3/11

  3.

  Lunchconcert Oude Kerk - 23 augustus

  Woon deze zomer één of meerdere van de gratis lunchconcerten in de Oude Kerk bij! Op 23 augustus is het de beurt aan Valeria Boermistrova (mezzo) en Henk Linker (orgel). De in Moskou geboren mezzo Valeria Boermistrova geeft op 23 augustus acte de présence, daarbij begeleid door eega Henk Linker, organist van de St-Georgebasiliek in Almelo.

 11. 2/11

  2.

  Borne Culinair

  Hét culinaire hoogtepunt van de Melbuul'ndagen: Borne Culinair. Zorg ervoor dat je met een lege maag aanschuift en geniet van al het lekkers dat Bornse horecaondernemers ter plekke voor je bereiden! Kom je ook proeven op vrijdag 25 augustus?

 12. 1/11

  1.

  Lunchconcert Oude Kerk - 30 augustus

  Het laatste lunchconcert in de serie van 5 gratis lunchconcerten in de Oude Kerk deze zomer! Op 30 augustus wordt de reeks lunchconcerten deze zomer afgesloten met Niels Pol (hobo) en Kristel Janssens (fagot).

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Tips voor de voorjaarsvakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Bruto Borns Geluk

  De favorieten van Sharon!

  Geschreven door Corine
 3. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand februari

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Een oproep van Ina van Bibliotheek Borne

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter