1. 0/8
  '

  Bruisend Borne

  Tips voor de voorjaarsvakantie!

  Geschreven door

  Corine

  Laten we er deze voorjaarsvakantie vooral weer een feestje van maken! Ga lekker op pad naar buiten, bezoek onze buren óf kom als je kids hebt klauteren bij Kids City. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

 2. 8/8

  8.

  Ga lekker naar buiten!

  Er gaat niets boven een frisse neus. Loop door ons eigen buitengebied de Groene Poort of fiets richting onze buren in Delden en stop bij Landgoed Twickel. Met de bossen vol eeuwenoude eiken, heidevelden en vennen én een bijna sprookjesachtig kasteel is Landgoed Twickel écht een bezoekje waard!

 3. 7/8

  7.

  Met de kids naar de buren

  Heb je zin om met de kinderen even op pad te gaan? Breng dan eens een bezoek aan onze buurgemeentes. Ga naar De Museumfabriek (Enschede) of dompel je onder in de wereld van techniek (Oyfo)! Of wat dacht je van urenlang springplezier bij het Springkussen Festival op Vliegveld Twenthe? Genoeg te doen hier in de buurt!

 4. 6/8

  6.

  Ai ai kapitein!

  Op het piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen in onze binnenspeeltuin samen met gezelligheid, lekker uit eten met de kinderen en entertainment. Je kunt je hier laten schminken als een piraat, dansen met de dj-piraat in de disco, uitrusten in de kinderbioscoop of kennismaken met kapitein Kid, Mattie de Scheepsmuis of Pipi Langkou!

 5. 5/8

  5.

  Waar is Wally?

  Bibliotheek Borne heeft een leuke speurtocht uitgezet in de bibliotheek! Ga met je kleintjes op zoek naar de 10 verschillende Wally's, stempel het voorwerp wat hij bij zich heeft af op het zoekblad en maak kans op een prijs!

 6. 4/8

  4.

  Borns Onderonsje dé Podwalk

  Sinds eind vorig jaar in Borne: wandel mee met Borns Onderonsje de Podwalk! Scan met je telefoon de QR code op de bordjes of ga naar de website van visitborne.nl. Luister vervolgens naar de korte fragmenten met interessante verhalen, anekdotes en feitjes uit de Bornse geschiedenis bij verschillende panden & monumenten.

 7. 3/8

  3.

  Filmhuis films in Borne

  Op woensdag 21 februari zijn er zelfs twee filmhuis films te bewonderen in het Kulturhus. 's Middags speelt Wonka (kidsbios, maar ook leuk voor volwassenen!) en 's avonds kijk je naar Utama. Stuk voor stuk met 4 á 5 sterren beloond door verschillende recensenten!

 8. 2/8

  2.

  Tim Knol - 23 februari

  Tim Knol - gets the blues - tijdens een theaterconcert! Tim Knol gaat op ontdekkingstocht in de wereld van americana en hij neemt jou mee met zijn favoriete liedjes en muzikan. Op het moment van schrijven van deze tips zijn er nog tickets beschikbaar door deze toffe voorstelling, maar wees er snel bij - de verkoop gaat hard! Start 20:30 en een ticket kost €19,50.

 9. 1/8

  1.

  Nog veel meer te doen

  Dit is natuurlijk nog lang niet alles! Bekijk de agenda op onze website en houd onze sociale media kanalen in de gaten. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er te doen is in bruisend Borne!

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Borne op z'n Best

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Palmpasenoptocht Borne 2024

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

  Geschreven door Corine
 4. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand maart

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter